Austin Cup Vsetín 2014

Tým SK Bělá je přihlášen do vyhlášeného turnaje AUSTIN CUP VSETÍN 2014

29.3.2014

Složení:

SK Bělá - Červinka, Kučera, Němec.

Jelikož je toto pro náš tým poslední ze zimních turnajů, tak doufáme v doladění formy a nasbírání mnoha zkušeností do nadcházející sezony.

Jelikož náš tým spadl do 2. ligy, tak se možná jedná o jeden z posledních startů na tomto turnaji. Proto naše cíle nejsou malé. Rádi bychom prvně postoupili ze skupiny a poprali se o co nejlepší umístění. Tak nám drže palce.

 

Hodnocení turnaje:

Turnaj byl velmi hezký a pořadatelsky již tradičně bez žádných vrásek.

Po příjezdu našeho týmu jsme se dozvěděli v jaké skupině a hale budeme hrát. Los určil naše umístění ve skupině F a hale na Hovězí.

Po rychlém přemístění do haly se turnaj rozjel v plném proudu. 

Ve skupině na nás čekaly trojice Modřic, Českých Budějovic a dorostu Vsetína.

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti týmu Č. Budějovic, ve kterém jsme předvedli solidní výkon a uhráli cenou remízu 1:1 (škoda jen, že vzájemné skóre hrálo pro Budějovice).

Následný zápas proti mistrovským Modřicím byl jednoznačnou jízdou Modřic. Kluci se snažili, ale kvalita byla na druhé straně. Prohra 0:2

Po občerstvéní nás již čekal poslední zápas, kde jsme si chtěli spravit chuť proti Vsetínu. Klukum však nejspíše v prvním setu svázal nohy řízek, což mělo za následek ztrátu prvního setu. V druhém setu klukům už slehlo a na hře to bylo znát. Druhý set jsme ovládli s velkým náskokem. Remíza 1:1

Tyto výsledky bohužel nestačili na postup a nám nezbývalo než už jen turnaj sledovat jako diváci.

Doufáme, že se snad přístí rok kvalifikujeme a konečně probijeme do první osmičky.