Nohejbalový turnaj trojic Semily

Nohejbalový turnaj trojic Semily:

TJ Sokol Semily si vás dovoluje pozvat na již 16. ročník nohejbalového turnaje trojic. Hrát se bude dle pravidel ČNS na dva dopady na dvou kurtech.

 

Bělá se zúčastní tohoto turnaje se dvěmi tými -  Bělá A ( Červinka, Golda, Remeš ) a Bělá B ( Kašpar, Rabas, Kop ).

 

Minulý rok jsme obsadili na tomto turnaji 2. místo, a proto doufejme, že i tento rok dosáhneme na stupně vítězů.

 

 

 

 Tak nakonec se turnaje zůčastnila pouze sestava Bělá A (Červinka, Golda, Remeš).

 

 Turnaj byl organizačně dobře zvládnutý prostředí příjemné.

 

 Po rozlosování jsme skoncili v 5-ti člené skupině s Vrdy, Semily, Polaky, Intopem.

 

 Bohužel jsme první zápas trochu zaváhali a s Intpem pouze remizovali - shodně 9:10 / 10:9

 

 Poté se naše hra zlepšila a zbylé zápasy ve skupině jsme celkem bez problémů vyhráli a to nám zajistilo 1.místo ve skupině.

 

 První K.O. jsem hráli proti čtvrtému nasazenému ze skupiny D a po mírných potížích jsme vyhráli 2:0 vyhráli nadále nás však čekal velmi těžký zápas o postup mezi 4 nejlepší. Dálší zápas jsme sehráli proti týmu Superb ve složení (Ešner, Brucha, ?). Po prvním setu, kdy jsme převážně z 99% koukali na útoky p. Ešnera, které končili za námi na zdi cca 2-3m výše než mi, jsme prohráli první set 10:7. Druhý set jsme změnili obranu a po velkých bojích vyhráli 10:9 a třetí set naznačoval, že to nebude jinak nesmírně vyrovnáný třetí set skončil za 9:9, kdy p. Ešner kopl patu, která bohužel pro tým Superb skončila pouze na pásce a my vyhráli 10:9.

 

 O boj o finále nás čekal tým Plazů. První set pro nás probíhal celkem v pohodě - hladká výhra 10:6. Druhý set už byl bohužel o něčem jiném. Slovo hrůza je málo, nedali jsme příjem, náhru, útok a pole se také nemohlo chytnout a tím jsme druhý set dostali nářez 10:4. Třetí set jsme se trochu srovnali, ale ne dostatečně. Dvě útočné chyby a za 9:9 bohužel nevybraný krátký balon v důsledku podklouznutí. Tento prohraný zápas nás zastavil a dal naději vybojovat " pouze " 3 místo.

 

 Jak už bylo pro nás v tomto turnaji typické jsme první set odehráli celkem s přehledem a vyhráli. Druhý set už byl opět tragický, možná trochu podceněný, a zaslouženě jsme prohrali.Třetí set set už byl opět nohejbal - bojovný a s pěknými výměnami.Naštěstí pro nás s vítězným koncem 10:9.

 

 

 

 CELKOVĚ MUSÍM ZHODNOTIT, ŽE JSME S TURNAJEM SPOKOJENÍ. JAK ORGANIZAČNĚ, TAK S NAŠÍ HROU. ŠKODA, UBRAT PÁR NEVYNUCENÝCH CHYB A MOŽNÁ BYCHOM BYLI I VE FINÁLE. NO SNAD TŘEBA PŘÍŠTÍ ROK. :D